Balans

Van de zomer tot aan de herfstvakantie was het keihard werken. De uren tikten flink aan en voor het eerst dat ik werkzaam ben in het onderwijs was ik toe aan de herfstvakantie.

Ik ben me er totaal van bewust dat ik dit niet hele schooljaar vol ga houden, dus hoe vind ik de balans? Het werk is immers nooit klaar en ondanks al mijn uren heb ik nu al het idee dat ik 1-0 achter sta. Het voelt alsof ik achter de feiten aanloop.

“Balance is the key”.

Meer uren draaien is geen optie. Ik wil juist minder uren maken voor een betere balans. Voor het eerst sinds maanden neem ik weer werk mee naar huis. Iets wat ik eigenlijk niet meer wilde. Hoe vind ik dan balans?

Ik heb geen flauw idee… ik modder maar wat aan. Ik weet wel dat ik nu eerst naar yoga ga. Wie weet vind ik het daar?!!

ER

Advertentie

Een gedachte over “Balans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s