Hoooked!

Ik ben veertig dus je kan best wel stellen dat het eventjes heeft geduurd voordat ik een vinkje kon zetten op mijn bucketlist achter, leren haken. Ik wilde het zo graag en echt al van kinds af aan. Mijn moeder heeft dappere pogingen ondernomen maar omdat ik linkshandig ben en zij rechts liepen die op niks uit. Twee jaar geleden schreef ik al in mijn linksonhandige blog, dat ik het mezelf ging leren via YouTube filmpjes. Ook die probeersels liepen uit op een fiasco.

Bijna had ik de moed opgegeven maar sinds kort ga ik naar een handwerkcafé daar brengt mijn nieuwe heldin Mieke, mij de basisprincipes van het haken bij en het is nog eens reuze gezellig ook!

Op dit moment haak ik in het kader van zerowaste, herbruikbare wattenschijfjes

Zo schattig en natuurlijk ben ik inmiddels ook weer druk aan het pinnen geslagen op Pinterest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

I am hoooked

MR

Advertentie

7 gedachtes over “Hoooked!

    • Hahaha Marieke, ik heb je filmpje gezien! Erg grappig!! En ik snap het helemaal hoor uit een boekje (of van een filmpje) leren is gewoon best wel ingewikkeld. Dat boek van Bobbi Eden schijnt best wel een bestseller te zijn dus als je het kwijt wilt? Fijne dag liefs MR

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s