Pietenpak

Ook al is Finn over twee maandjes negen en weet hij allang dat de goede Sint niet echt bestaat toch draait zijn fantasie op volle toeren.

Hij was uit zijn Pietenpak gegroeid en hij wilde heel graag een nieuwe maar zijn maat was in de winkels niet te krijgen.

Nu wil het toeval dat ik dit jaar naast mijn heldin Mieke (die mij als lefty heeft leren haken) nog een heldin heb namelijk Imma! Imma leert mij naaien, dit stond ook op mijn bucketlist. Na drie lesjes weet ik amper hoe de naaimachine werkt maar op één of andere manier is het me gelukt om een heus Pietenpak voor Finn in elkaar te flansen.

Ik heb een oude jurk verknipt en had nog een lap rode velours liggen, zijn lievelingskleur, ofcourse! Wat goud kleurige band is mijn redding want die verbloemt een klein beetje alle foutjes en zo lijkt het heel wat.

Wil je ook een Pietenpak of een Sinterklaas mantel maken, dan is hier een simpel patroon.

Nu alleen nog mijn stuiterende Pietje op de foto zien krijgen maar of dat gelukt is?

Heerlijk avondje,

MR

Advertentie

7 gedachtes over “Pietenpak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s