Kleuterpraat: Sssssssst

  

“Juf wat is jouw lievelingsletter?” Ik antwoord dat ik alle letters mijn lievelingsletters zijn. “Nee, maar welke vind je het mooist?”. Ik ben me er van bewust dat als ik niet een letter kies dat Tim door zal vragen totdat ik toch kies, dus ik geef antwoord: “de S”. “Oh”, zegt Tim’ “Ik weet wel waarom. De S is van ssssst”. 

Ik kijk hem aan en we lachen allebei!
ER

Advertentie

5 gedachtes over “Kleuterpraat: Sssssssst

  1. Heerlijk!
    Zo zal ik nooit vergeten, toen ik jaren terug in de peuterspeelzaal werkte, een peutertje riep na het zien van de uiers van een koe in een voorleesboekje “Oh, mijn pappa heeft daar ook eentje van!”. hihi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s