Picture Perfect: Aangebroken broodje

img_7550

Gisteren een apje van Qyra. Ze stuurde een kiekje van haar broodje on the go. De perfecte foto door de reden dat die, laat zien hoe handig de Stasher bag is! Omdat Qyra ons zo fantastisch heeft geholpen met het maken van de prachtige website van mefrouw’s eco-shop mocht ze iets uitzoeken uit ons assortiment. Ze koos onder andere de multifunctionele Stasher bag.

De vervanger van het plastic boterhamzakje.

Hebruikbaar, luchtdicht en gemaakt van hoogwaardige 100% platinum siliconen. Ook te gebruiken om bijvoorbeeld groenten in te vriezen of gaar te stomen in de magnetron. De Stasher bag is dus ideaal voor het verpakken van etenswaren, maar ook voor het bijvoorbeeld meenemen van kinderspeelgoed of toiletartikelen (handig bij de douane) noem maar op. Met een niet-permanente marker kun je er zelfs op schrijven wat erin zit of een lieve boodschap voor je dierbaren! Gebruik hem als cold of hot pack, echt de mogelijkheden zijn eindeloos.

De Stasher is eenvoudig met zachte zeep en warm water schoon te maken, maar kan ook in de bovenste lade van de vaatwasser.

Reusable tot wel 3000 keer dus niet alleen goed voor het milieu maar ook absoluut geldbesparend.

En omdat je portemonnee in deze dure feest maanden wel een extra meevallertje kan gebruiken hebben we op cyber monday een zeer scherpe eco ♻️ deal. Als je drie Stasher bags koopt hoef je er maar twee te betalen. Gebruik de code: BOTERHAMZAKJE. Voor jezelf of voor veel geversplezier.

Liefs mefrouw’s eco-shop

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s