Quote for the friday: Anna Lappé

Sommige winkels probeer ik, soms met moeite, te mijden. Action is er zo’n eentje. Vandaag stonk ik er toch weer in. Fout, fout, fout, ik weet het!

Mijn lieve nichtje wordt vier en ik had gehoord dat ze er mooie houten (fake) Kapla hadden. Maar voordat ik goed en wel bij het speelgoed was aangekomen, was mijn mandje allang weer gevuld met leuke DIY spulletjes, een paar bio afval zakken, warme sokken en een nieuwe mat .

Gelukkig vond ik toch ergens weer mijn winkel mantra terug.

“Every time you spend money, you’re casting a vote for the kind of world you want.”

-Anna Lappé-

Want heus die katten bakjes, voor Lona Blue, in zwart/wit gestreept en zwart/wit dot design zijn helemaal geweldig maar helaas compleet van plastic en de stenen Mexicaanse kommetjes die ik nu gebruik en anders toch alleen maar in de kast staan te verstoffen, voldoen net zo goed!

Fijn weekend allemaal,

MR

Advertentie

4 gedachtes over “Quote for the friday: Anna Lappé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s