Flowerpower markt

Het leuke van op een markt staan is natuurlijk de interactie met het publiek. En het leuke van er vaker staan is dat je zo langzamerhand toch ook wat vaste klanten krijgt, die zelf ook weer met positieve feedback komen.

Zo was er die mevrouw, die vertelde dat ze al zes jaar een Boc ’n Roll (een tot een placemat uitvouwbare lunchwrap) heeft en dat hij nog steeds goed bevalt.

Kijk dat is informatie die wij weer graag aan anderen doorgeven.

Een andere mevrouw werd laaiend enthousiast toen ze ontdekte, dat wij nu ook de Foodhuggers verkopen. De variant voor avocado’s had ze namelijk al op Internet gezien en sindsdien was ze er naar op zoek. Dat ze hem nu bij ons gevonden had, mocht heel de markt weten. Luidkeels!

Uitleg over de menstruatiecup, die we ook in het assortiment hebben trekt altijd weer veel belangstelling en maakt steeds de tongen los. Echter niet iedereen ziet het zitten om er meer over te weten te komen; één jongen wist niet hoe snel hij zich uit de voeten moest maken, toen zijn vriendin het er eens uitgebreid over wilde hebben. Als een speer ging hij er vandoor.

Rekenen blijkt nog steeds niet ons sterkste punt; ondanks het feit dat we zo achter iemand aanrennen om een teveel betaalde euro terug te geven, hadden we toch nog een kasverschilletje in ons voordeel en ons Engels wordt hier en daar ook een beetje roestig, al kom je met handen en voeten en zinsneden op zijn Hiddinks, zoals: “You have to coock it out”, toch nog een heel eind voor een “good understanding”.

Vanwege de drukte zijn onze foto’s wat minder goed gelukt, maar was het een geslaagde dag en we kijken nu al uit naar de volgende keer. Misschien tot ziens?

Groetjes van mefrouw ecoshop

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s