About books and reading: Het einde van de onschuld

Soms grijpt een boek je al bij de lurven, voordat je het zelfs maar gelezen hebt; dat deed deze titel met mij en in de dankbetuiging hiervan staat het volgende:

“Als het leven niet wordt gemeten in het aantal keren dat je ademhaalt, maar dat je de adem wordt benomen, dan denk je misschien dat hetzelfde over boeken gezegd mag worden. Vele worden gelezen, sommige leg je terzijde, sommige klimmen in je hoofd en blijven daar, en een paar veranderen zelfs je leven. ”

Dat bedoel ik maar….

Groet SH

 — Deze blogpost bevat een affiliatie link. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een aankoop doet, wij een klein percentage van het aankoopbedrag krijgen. Dit kost je niks extra’s maar je steunt mefrouw hier wel mee. Bij voorbaat heel veel dank hiervoor! —

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s