Kijkerstip!

Een lekker onderdeel van ieders leven is voeding. Voor de meeste mensen is dit gelukkig geen issue. Maar dat is helaas niet altijd het geval. En als het wel een issue is, op welke manier dan ook, is het best lastig want eten is een eerste levensbehoefte. Dus een gezond voedingspatroon is een must. We hebben het er bij mefrouw al vaak over gehad; Wat is gezond? Gezond is namelijk niet altijd healthy. En dat je ook hierin te ver kan gaan laat Jet van Nieuwkerk zien in haar documentaire “niet gezond meer”.

Ik ben erg nieuwsgierig en ga kijken.

Fijne avond,

Liefs MR

Advertentie

Een gedachte over “Kijkerstip!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s