Het dertigers dilemma….

Ja, ja…. 30! The big 30. Ik ben dan eindelijk 30 en nee het dertigers dilemma ken ik niet. Ik ken wel het dilemma van: moet ik nu meer wijn kopen, of is het genoeg? Heb ik genoeg hapjes, of zal ik nog wat chips kopen. Passen die statafels wel in de auto, of moet ik de kar ophalen? Past in iedereen wel in mijn huis, of had ik het toch beter in de kroeg kunnen vieren? Zal ik dat leuke rokje aandoen, waar ik overigens niet in kan zitten, of zal ik die nieuwe broek aan doen? Zal ik mijn platte All Stars aan doen, of die enorm hoge hakken, die me geheid pijnlijke voeten zullen bezorgen. “Keuzes Eveline, keuzes” hoor ik mijn moeder in gedachten.

Het feest is in volle gang! De mensen hebben het gezellig. Mijn keukenprins zorgt voor de hapjes in de keuken. Ik loop rond met de hapjes. Ik lach, maak een praatje, ik shine op mijn dertigersfeest! Mijn keukenprins en ik; een geoliede machine en we stralen allebei. We doen beiden waar we goed in zijn en we staan in onze kracht. De deurbel gaat. Qyra en Marc! Qyra nu nog zeventien, maar al bijna achttien! Een cadeau! Leuk, ik houd van cadeautjes!

Van Qyra krijg ik het boek: HET GROTE DILEMMA OP DINSDAG BOEK- Altijd natte sokken, of elke dag een frikandel speciaal als ontbijt. Dit boek is werkelijk te gek. In dit boek staan 1600 dilemma’s en dit doet het heel goed op feestjes. Het zorgt voor hilarische gesprekken en tranen over je wangen. De dilemma’s in dit boek zijn overigens niet alleen voor dertigers. Qyra, bedankt voor het cadeau! Nu mag ik 1600 keer een keuze maken en ik ben al zo goed in keuzes.
HET GROTE DILEMMA OP DINSDAG BOEK- Altijd natte sokken, of elke dag een frikandel speciaal als ontbijt- Blossom Books- ISBN: 9789020 679502

ER

Advertentie

Een gedachte over “Het dertigers dilemma….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s