Zomer en zand


  

“Mel, weet je wat me nou zo leuk lijkt voor Livy?”, vraag ik. Enthousiast als ik ben wacht ik uiteraard zijn antwoord niet af en knal ik mijn idee er gelijk in: “Een zand- en watertafel! Dan kan ze lekker spelen, met water en zand. Dan kan ze lekker modder maken. Dan kan Olivia zandtaartjes maken en dat is toch heeeeeerlijk? Dat vind ze denk ik echt te gek Mel!” Na mijn relaas over de zand- en watertafel kijk ik hem aan. Ik verwacht dat hij een gat in de lucht springt van enthousiasme, dat hij ratelt over waarom het, inderdaad, zo’n goed idee is. Hij zegt heel rustig: ” Ja, dat kunnen we wel doen”. Op naar de bouwmarkt. We gaan direct alle spullen kopen die we nodig hebben. Ik merk dat Mel wel degelijk net zo enthousiast is als ik. We brainstormen nog even over de beste constructie. De tafel moet namelijk nu heel laag, want zo lang is Liv nog niet. Het mooiste zou zijn als de tafel in hoogte verstelbaar zou zijn. Mel heeft wel een goed idee. Blij als twee kleine kinderen hebben we al het hout en een zak zand onder de arm. 
Het moment suprème! De tafel is klaar: Olivia loopt erop af, ze pakt een schepje en ze vindt het leuk! “Kom maar op zomer! Wij zijn er klaar voor!”

Benodigdheden:

-plank

-schraag

-schroeven

-twee teiltjes 

-zand

-water


Werkwijze:

-Teken af waar je de teiltjes wilt hebben en zaag dit uit.

-Haal de schraag uit elkaar.

-Meet de hoogte af en boor daar de blokjes op die je van de schraag afzaagt 

-Zet het geheel in elkaar.

-Lekker spelen

ER

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s