Pluk de dag! 

  

Veel mensen zijn van de lijstjes, vroeger maakte ik ze ook…

Maar lijstjes? Wat als je ’s avonds laat een lijstje maakt en t is de volgende dag stralend mooi weer. Maar er staat op: afwassen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, was opvouwen, yoga etc…
Mijn motto is vaak: Carpe Diem, Pluk de dag, Rise and Shine!!

Fuck die yoga, fuck die afwas, fuck die was, fuck die ramen. Ik pak mijn spullen en ga een dagje naar het strand. Heerlijk om gewoon af en toe van dag tot dag te leven en we zien wel waar de dag eindigt.

Nu heb ik ook minder verplichtingen, dus ik kan dat ook makkelijk doen. Want ja die afwas staat er ’s avonds ook nog, de was opvouwen kan morgen en die ramen? Één vogelpoepje meer of minder, maakt ook niet uit.

En yoga…. Daar moet ik nog steeds mee beginnen, dat staat trouwens wel op mijn Bucket list, maar die zit in mijn hoofd. Is ook handig als je geen pen bij de hand hebt…

FR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s