Een plukvaasje

  

Ik pluk altijd bloemetjes. Dit heb ik schijnbaar ook op mijn kinderen overgebracht want toen Qyra klein was hadden we altijd een speciaal vaasje staan waar elke dag vers geplukte bloemetjes in stonden maar ook Finn komt met grote regelmaat met een bloem thuis en zegt dan vol trots ik hou van je Mama. 

Toen mijn vader in het Zonnehuis lag omdat hij locked in patiënt was. Ging ik elke donderdag naar hem toe. Als ik dan uit de trein stapte en naar het Zonnehuis toe liep plukte ik de bloemen uit de berm welke op dat moment bloeide. Zo kreeg hij voor mijn gevoel toch iets van het de natuur en de geuren mee. Ik vroeg hem eens van wie ik het toch had dat plukken. Ik dacht van Oma Rouw en hij antwoordde met een dikke knipoog dus daar ga ik nu maar van uit.

Ook op vakantie pluk ik altijd de bloemen. Benieuwd naar de soorten uit dat land maar nu op de camping waar we staan valt het me tegen dus bleef de meegebrachte vaas lang leeg. Tot we op een prachtige uitkijk plek waren over het Lago Maggiore hier stonden heel veel verschillende prachtige bloemen! 
De rest van de vakantie geniet ik van mijn plukvaasje.

MR 

Een gedachte over “Een plukvaasje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s