One of those days….

Sommige dagen zijn cadeautjes en vandaag is zo’n dag!

De zon schijnt als ik naar de sportschool loop. Vandaag doe ik spontaan mee met een lesje bodybalance. Ik sta in de Sunwarrior en terwijl ik in deze pose sta, schijnt de zon heerlijk in mijn gezicht; en wat een geluk, de zon is niet te warm. Volledig ontspannen loop ik naar huis en aldaar neem ik een heerlijke douche. Mijn schoonvader stelt voor om naar de Prinsentuin te gaan voor een lunch. Olivia heeft geen geduld om te zitten aan tafel, totdat het eten komt. Ik besluit met haar te wandelen door het park. Haar interesse wordt gewekt door een band die aan het opbouwen is op het podium. Op de klanken van de dj, staat ze te dansen, terwijl ze de band nauwkeurig in de gaten houdt. Terwijl de band aan het soundchecken is gaat Olivia al helemaal los. Ze haalt al haar dans-moves uit de kast. “Dance like no one is watching”, schiet het door mijn hoofd. We lopen terug naar de tafel. Het eten is nog niet klaar. Mel besluit met Olivia, nog eventjes, bij de dj te gaan kijken, terwijl ik bij ons tafeltje blijf. In de verte kijk ik naar mijn jonge gezin. Samen zie ik ze dansen: “Dance like no one is watching”. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Wat zijn ze mooi samen. Het eten is klaar. We eten ons heerlijke eten. We treffen het maar. We hebben ons eten nog niet op, maar de band begint al te spelen. Olivia kijkt me verrast aan, steekt haar handen in de lucht en zegt: “lopen”. Dit is wonderlijk aangezien eten tot op heden op nummer een staat. Blijkbaar staat eten nu op twee en is muziek nu het belangrijkste in haar leven. Ik geef gehoor aan haar verzoek. We lopen naar de band. Olivia vindt het fantastisch en ik ook. We dansen samen in de volle zon. Ze geeft de band al tijdens hun eerste nummer een staande ovatie. Wanneer het eerste nummer is afgelopen stijgt er een applaus op vanuit het park. Olivia joelt mee met het publiek. Ik weet dat het applaus voor de band is, maar ik klap voor mijn dochter. Mijn meisje, zo muzikaal, zo vrolijk, zo’n levensgenieter.

Vandaag is een perfecte dag, een cadeautje.

“Enjoy the little things in life, one day you’ll look back and realize they were the big things”.

ER

Een gedachte over “One of those days….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s