Sushi van mijn dushi

  
Bij mijn ochtendrondje nieuws stuit ik op het bericht dat de sushi in de all-you-can-eat-restaurants niet zo goed is. Ik vind dit op zich nu niet echt opmerkelijk nieuws, want wat verwacht je van een all-you-can-eat-restaurant, maar dat het de hygiëne nu bedroevend is, dat is een andere zaak. 

De consumentenbond heeft onderzoek gedaan, en blijkt dat in twintig restaurants de zogenaamde poepbacterie is aangetroffen. Dat vind ik nu toch liever niet terug in mijn sushi. Tevens wordt de sushi vaak te warm bewaard. Slechts twee restaurants behaalde een kleine voldoende. Maar zoals ik tegen mijn docent schrijven, op de pabo, zei: “Een kleine voldoende is ook een voldoende”. Echter zou ik het zeer op waarderen als een restaurant, waar ik eventueel zou gaan eten, een dikke vette voldoende zou behalen. 

Ik tref het. Ik ben gezegend met een man die zijn handen wast na een bezoek aan het toilet. En wat blijkt hij maakt nog goddelijke sushi ook! Voor mij geen all-you-can-eat-restaurant wanneer ik behoefte heb aan sushi. Ik vraag het gewoon aan mijn lief!    
Ik hoop dat de des betreffende restaurants, hun hygiëne een beetje opkrikken, zodat iedereen weer kan genieten van volop sushi! 

ER

2 gedachtes over “Sushi van mijn dushi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s