Sour and Sweet


Eten is hier in huis toch wel een dingetje. Nou ja, dingetje…. Zeg maar gerust ding. Het is die roze olifant in de Kamer, waar ik niet de hele dag aan wil denken, maar wat ik toch doe. Gezond en lekker is het credo, maar ik heb een handicap en dat is mijn hang naar de zoete verleidingen in het leven.

Het diner is toch wel heel speciaal moment van de dag. Ik kan me de hele dag verheugen op hetgeen wat ik ’s avonds ga eten. Echter moet de bereiding van het diner wel aan een aantal voorwaarden voldoen; zeker wanneer ik zelf achter de pitten sta. Het moet snel zijn; ik heb immers weinig geduld. Het moet gezond zijn; geen uitleg nodig. Het moet makkelijk zijn; keukkendraak keukenprinses in de dop. Er moet een kliekje overblijven: dan kan Olivia het,als het nodig is, de volgende dag eten op het kinderdagverblijf. Last but not least ik wil graag weinig afwas hebben wanneer ik klaar ben met koken; geen afwasmachine. Gezien al deze eisen is het soms moeilijk om iets nieuws op tafel te zetten, maar vandaag is het weer gelukt dankzij de hulp van Pauline! Pauline is mijn heldin. Zij geeft mij het gevoel dat koken mogelijk is voor iemand als ik! Ik ben haar eeuwig dankbaar!

Dit recept is easypeasy healthy delicious keukendrakenproof!

ER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s