Druk!

Sinterklaascadeautjes kopen, werken, sporten, vrienden, liefde, kind, familie, slapen, eten, hondje, fysiotherapie, rijbewijs verlengen. Vrijdag vier december 14.15, de kleuters gaan naar huis. Sinterklaas is op bezoek geweest, de kleuters hebben genoten en ik ook. Geen tijd om stil te staan bij deze fantastische dag. Opruimen; alle Sinterklaas spullen moeten weer ingepakt worden, alsof de beste man niet aan de orde is geweest afgelopen weken. Alsof niet elke kleuter stijf stond van de energie door Sinterklaas. Opgeruimd staat netjes. Nog even doorstomen, de kerstboom moet klaarstaan, zodat deze maandag gelijk versierd kan worden. En weer door naar fysiotherapie, in alle haast heb ik er niet aangedacht die ochtend om fatsoenlijk ondergoed aan te doen. Met als resultaat dat ik een gênant moment beleef, in m’n string, bij de fysio.  Geen tijd om bij stil te staan. Door naar huis, eten, sporten. En dan na het sporten is het tijd om de cadeautjes in te pakken en dan door naar bed.

Sommige weken is de balans ver te zoeken, maar het is een kunst om zelfs in deze drukke weken te genieten van de kleine dingen. 

ER

Advertenties

2 gedachtes over “Druk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s