Spelen op t strand

 

 

image

Vorige week heerlijk een paar daagjes met mijn beste vriendje naar Vlieland geweest. We sliepen bij zijn moeder en die woont in ons oude huis, dus ik sliep op ons oude kamertje, waar Eveline en ik vroeger een stapelbed deelden. We hadden fantastisch mooi weer, echt een geluk.

Verjaardag van Beppe, terrasje hier, terrasje daar, elke avond gezellig bij Pake en Beppe eten, heerlijk uitwaaien, familie bezoeken, een avond op stap, fietsen door de duinen, een avond met Beppe scrabbelen, wandelen in het bos, dennenappels zoeken, een avond bankhangen met bier en toastjes, oesters zoeken op het wad en….. Een dagje naar het strand.

Nou daar gingen we, schepnet en emmer mee op de fiets naar het Fordstrand, daar is het altijd lekker rustig. Handdoek uit, insmeren met factor 30 en meteen naar de zee. Brrr, het water was helaas te koud, had graag een duikje gemaakt. Maar we waren helemaal in ons element: hij garnalen vangen en ik schelpen zoeken.

Op een gegeven moment kijk ik op, jeetje toch best ver verwijderd van onze handdoeken, maar ik had de mooiste schelpen gevonden, behalve die kleine roze en maar zoeken en zoeken. Ik had van mijn hempje een buidel gemaakt, dus dat was super handig. Na een uurtje ofzo tuur ik naar de zee en ja hoor, hij is als een gek aan het rennen met zijn schepnet. Allebei voldaan laten we ons op onze handdoeken neerploffen en laten elkaar trots de vangst van de dag zien.

Wat een fantastische middag: genieten als een kind en de rest om je heen helemaal vergeten! Het ultieme vakantiegevoel!!

FR

O ja, ik had ook nog een helder moment, een afsluitbaar zakje om je telefoon doen: zand-proof en je kan hem ook nog gebruiken;)

Advertentie

2 gedachtes over “Spelen op t strand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s