Bestemming: Hanoi

Mijn vriendinnetje brengt me naar Schiphol. Onderweg kletsen we bij. We hebben het over alles: mannen, werk, liefde, vriendschap, het leven. De rit naar Schiphol is eigenlijk tekort voor alles wat we te bespreken hebben. Ik zie het eerste vliegtuig. Ik krijg een big smile op mijn gezicht; Schiphol. 

Op Schiphol ontmoet ik een ander vriendinnetje. We drinken samen een theetje en zijn enthousiast over mijn reis, mijn avontuur. 

Ik tref het met mijn vriendinnen: Bijzonder dat ze deel uit willen maken van mijn reis. 
Ik vind Schiphol magisch. De manier waarop deze plek leeft. De verhalen die er liggen. De ontmoetingen die er plaatsen. Geluk, ontspanning, blijdschap, verdriet. Het gevoel dat je op avontuur gaat. De mogelijkheden die het je geeft. Een plek waar ik kan verdrinken in mijn eigen gedachten, mijn eigen wereld. 

“Uw eindbestemming is Hanoi?” Ik kijk de stewardess aan: “ja”, zeg ik met een glimlach van oor tot oor. 

Mijn avontuur begint.

ER

Advertentie

10 gedachtes over “Bestemming: Hanoi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s