#Buglesvultip: Tex-mex 

You’re in! Wij zijn geselecteerd als bloginsider van Laura’s Bakery en natuurlijk gaan wij de uitdaging aan om de lekkerste, meest verrassende vultips te bedenken. Deze week mogen jullie maar liefst drie recepten van ons verwachten.

Finn mocht deze zomer smokkelen met bugles chippies, deze waren gewoon lekker makkelijk in de Franse supermarkt te vinden. Ik had hem nog niet wijzer gemaakt dan hij is en hem geen insider gemaakt van het feit dat Lays bugles uitermate geschikt zijn om te vullen. Nu met de challenge was het moment aangebroken en ik bedacht speciaal voor hem een puree van zijn favoriete boon! Nadat ik hem zijn eerste gevulde Bugle had gegeven kreeg ik een instemmend, MMMMMM. Toen moest het geheel nog op de foto. Het was schijnbaar zo lekker dat hij steeds even kwam informeren of de foto al klaar was.

Ingrediënten:

– pot kidneybonen 

– scheutje milde olijfolie

– teentje knoflook

– 1 mespunt sambal

– 1 mespunt cacao

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel (gemalen) koriander

– 2 theelepels tomatenpuree 

– zout naar smaak

Werkwijze:

– was de kidneybonen 

– verwijder de schil van de knoflook en pureer deze samen met de kidneybonen en de overige ingrediënten behalve het zout in een keukenmachine 

– voeg zout toe naar smaak

– vul de bugles! Wij gebruikten de naturel smaak maar de andere kunnen natuurlijk met zo goed.

Deze puree van rode kidneybonen is een echte verrassende Tex-mex combinatie! 
Ben je op zoek naar ander vultips? Check dan de #buglesvultip op socialmedia of breng een bezoekje aan bugles.

Yummy sunday,

liefs mefrouw 

Advertentie

6 gedachtes over “#Buglesvultip: Tex-mex 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s