Picture Perfect: Fotoverslag

Super druk, helemaal kapot maar wat een leuke dagen.Hier een klein foto-verslag van de high-lights mijn afgelopen weken:

#spotiyfansfirst Een speciaal evenement voor de grootste spotify fans van Douwe Bob. Lucky me! En eindelijk een man voor mij op zijn knieën, al is het voor een handtekening voor Finn want hij mocht niet mee het was voor 18+. Hij rende wel drie rondjes door het hele huis zo blij was hij met zijn handtekening.

#mefrouwsecoshop Foto’s schieten en productinformatie schrijven en alles op de webshop plaatsen. Super blij met onze nieuwe producten! Bijvoorbeeld de kromme groente en fruit speelgoed setjes van kromkommer of de creatieve

clip it clipjes.

#Sinterklaas Finn mocht voor de eerste keer een suprise maken reuze spannend en hij maakte een Pietenzwemwedstrijd. ‘S avonds was eindelijk het heerlijk avondje aangebroken en hadden de Pieten alle kadootjes op de lege planken van de eco-shop verstopt, want onze producten stonden netjes ingepakt voor de aankomende markt.

#Godjul Twee dagen lang Zweedse kerstmarkt en onderdompelen in de bijzondere sfeer in de suikerfabriek te Groningen. Gelukkig hadden we goede hulp van mijn broer en dochter en natuurlijk mijn lief die ons heen en weer reed en alles naar boven heeft gesjouwd. God jul

#pffff En last but not least, een heuse fotoshoot omdat we zijn verkozen tot ondernemer van de maand met mefrouw’s eco-shop. Gelukkig hier ook goede hulp van mijn dochter voor mijn make-up en haar!

liefs MR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s