Zomer-to-do-top-10

 
Ik zit altijd vol ideeën en plannen. Ik wil altijd van alles, maar heb het ook altijd heel druk, althans dat vind ik zelf. “Prioriteiten stellen” hoor ik dan vaak, of “keuzes, keuzes”, of “als je iets echt wilt, dan maak je er wel tijd voor”. “Ja, tuurlijk, whatever” denk ik dan. Ik wil het ook allemaal echt, maar goed een dag heeft maar 24 uur. 

Maaaaaar de oplossing is nabij! De zomer komt eraan. Ik maak mezelf dan altijd wijs, dat ik dan zeeën van tijd heb. Dat ik alles kan doen, waar ik normaal gesproken geen tijd voor heb. Ik heb er in elk geval zin in, en ik ga ervoor. Mijn lijst is lang, heel lang. Zal ik alles van mijn lijst kunnen uitvoeren? Natuurlijk. Ten minste dat is het plan. Waarom heb je anders een lijst, waarom heb ik anders een plan?  “Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.” Een prachtige zin van John Lennon komt op in mijn gedachten. Een zin die ik vaak herhaal in mijn hoofd, en soms hardop. Het geeft niet als niet al mijn plannen tot uitvoer komen. Het is wel leuk om plannen te maken en te dromen. Ik zal mijn zomer-top-10 hieronder weergeven.

1. Elke ochtend yoga

2. De boeken van mijn boekenstapel lezen

3. Leren fotograferen

4. Barbecuen

5. Buiten sporten

6. Lekker picknicken

7. Naar het strand

8. Zwemmen in de zee

9.  Bootje varen

10.  Pannenkoeken eten in het poffertjeshuis

Het is niet zomaar een lijst, in mijn hoofd heb ik het allemaal al gedaan. Ik heb er gewoon zin in. Het tovert een lach op mijn gezicht. Nog een weekje werken en dan begint de zomervakantie, “Summer can’t wait to see you! Be ready, ‘cause I am!”

ER

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s