Jongleren

  
“Lief, zullen we vanmiddag koffie doen?”

Jongleren, ik kan het niet. Ik zou het super cool vinden als het tot een van mijn talenten zou behoren, maar helaas. Misschien dat mijn gebrek aan geduld een kleine rol speelt….

Het voelt echter wel alsof ik vaak aan het jongeleren ben. Ik heb namelijk veel ballen die ik in de lucht wil houden: Olivia, mijn liefde, familie, vrienden, werk, sporten, dan wil ik er ook nog leuk uit zien, ik heb een doel te behalen en dan is het ook wel prettig om af en toe, heel soms even een momentje voor mezelf te hebben. Conclusie? Veel ballen. Maar het lukt me aardig om ze in de lucht te houden. Heel soms moet ik er een paar aan de kant leggen, zodat ik de focus kan leggen op drie ballen. Het voelt dan wel slecht, maar soms is het nodig. 

Het is zondag en ik ga zo aan het werk op de sportschool. “Lief zullen we vanmiddag koffie doen?” vraag ik. Als ik dan ’s middags thuiskom van m’n werk leg ik alle ballen, behalve twee, aan de kant. Samen met Olivia en mijn liefde ga ik naar de stad. Ik focus me alleen op hen. 

ER

Advertenties

8 gedachtes over “Jongleren

   • En als dat lukt kan het nog een mooie show worden! Ook dan kan het een uitdaging zijn om te zien wat goed was aan de show en hoe je de kans op het laten vallen van een andere bal kan verkleinen! Het zou jammer zijn ze allemaal aan de kant te leggen ! Filosoferen over veerkracht zo vroeg in de morgen 🙂

    Like

   • Het is een mooie manier van reflecteren op de show. Alleen op die manier kan je beter worden. Soms houdt het in dat er een paar ballen aan de kant gaan en soms kun je er een paar bij pakken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s