Pump & Wine

  

Het is aan! Een date met één van mijn lieve vriendinnetjes. Met haar is het altijd leuk. We lachen met elkaar, gaan naar de sauna, dansen samen, zingen samen, drinken koffie, we huilen, eten, beleven avonturen en we praten. We praten over alles, maar dan ook alles. Niets blijft onbesproken. 

Het is vrijdagavond. Dit keer gaan we eerst sporten, voordat we een wijntje gaan drinken. De reden? Pure motivatie. Zij heeft het nodig, en ik houd van haar energie. Een ander vriendinnetje besluit last minute mee te doen. Zij zorgt met haar enthousiasme dat we helemaal niet meer te missen zijn. In de les staan we front row en onze squats zijn gorgeous. Het zweet druipt en de druppels op de grond zijn niet meer te tellen. Endorfine rush, I love it. Ik weet alleen niet of het nu van het sporten komt of van de lol die ik beleef met mijn vriendinnen. Na de les snel douchen en naar de stad.

De wijntjes vloeien rijkelijk. Nou ja, rijkelijk. Ik sta tegenwoordig na drie wijntjes echt volledig op m’n kop. Ik ben niet de enige. We lachen, we shinen. Soms lijkt het alsof we nog steeds 13 zijn en in de kantine zitten, op school, maar dat is niet zo. We zijn twee prachtige vrouwen van 30 en drinken rode wijn. 

Mijn leven is mooier met jou. 

ER

Advertentie

3 gedachtes over “Pump & Wine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s