Hoop

  

Als je iets hoopt, dan wil je het eigenlijk niet”, aldus de spreker van de workshop. Ik luister naar haar woorden en laat deze op mij inwerken….. Ik wil opstaan en haar workshop bruut verstoren. Ik wil haar schouders beetpakken, haar in de ogen kijken en zeggen dat ze het mis heeft. In de dagen na de workshop denk ik vaak aan de woorden van deze vrouw. Ik kan niet begrijpen, waarom zij deze wooden in haar eigen workshop gebruikt. 

Soms is hoop het enige dat je hebt. Soms geeft hoop je de energie om door te gaan, terwijl de wereld lijkt in te storten. Soms geeft hoop je moed en bereik je dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Soms geeft hoop je de kracht om woorden te uiten, die altijd in stilte zijn gebleven. Hoop is soms het enige dat je nodig hebt.

“Hope is the only thing stronger than fear”


-Unknown

ER

Advertentie

12 gedachtes over “Hoop

  1. de uitspraak van die dame die jou zo raakte moet je niet ernstig nemen, dat soort gewauwel valt onder kretologie en je hebt er niks aan. Misschien zou jij zelf een betere workshop in elkaar kunnen zetten .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s