La Vie est Belle!

image

Al zeg ik t zelf, dit is een goed begin van mijn mini-vakantie. Met het nazonnetje op mijn bolletje zit ik met een goed glas wijn te genieten van mijn heerlijke pizza op t terras van mijn favoriete pizzeria op Ameland en zit lekker ongegeneerd mensen te begluren vanachter mijn zonnebril. Het is fijn om mijn oude collega’s (hard aan het werk) te zien. Ik slaap bijna op mijn oude vertrouwde plekje, alleen dan in een tentje naast het personeelshuis, kan ik ook zeggen dat ik gekampeerd heb deze zomer.

Een goed begin is het halve werk…. Over werk gesproken, morgen mag ik werken op het Roggefeest, maar dat voelt meer als vrijwillergerswerk, lekker in de bediening op het terras op het plein en ’s avonds achter de bar, dat wordt vast weer een leuk feestje! En dan kan ik daarna óók nog eens twee dagen de toerist uithangen, goh, wat kan het leven toch mooi zijn!

Genieten van de kleine dingen!!

FR

Advertentie

6 gedachtes over “La Vie est Belle!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s