Augustus

Not a day goes by that i don’t look at your picture and cry.

Or laugh.

Or both.

-Dean Jackson- 

Ik zit op de toilet, het is Augustus geworden en ik sla de pagina van de verjaardagskalender om. Ik weet het, Augustus is de maand waarin jij jarig was. Ik kijk en daar staat natuurlijk je naam op de veertiende, ik glimlach. Dan opeens komt het toch hard binnen, het besef dat we je verjaardag niet gaan vieren. Je verjaardag vierden we eigenlijk nooit gezamenlijk, dat is het niet. Ik hou het niet tegen en een traan rolt langs mijn wang, want achter je naam staat een obelisk.

MR

Advertentie

6 gedachtes over “Augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s