Koningsmarkt prijskaartjes DIY

Tijdens het ontspullen stel je jezelf volgens de methode van de Japanse opruimgoeroe, Marie Kondo regelmatig de vraag:

” Does this bring a sparkle? “

Als het antwoord nee is, moet het item weg. Simpel! Inmiddels had ik in een paar maanden tijd, een halve kamer aan spullen verzameld waarvan het antwoord nee was.

Morgen is het Koningsdag en gaan die spullen waarvan ik denk dat er een ander blijer van wordt dan ik, op een kleedje voor de rommelmarkt. Hopelijk ga ik er ook nog een zakcentje aan verdienen maar buiten dat is Koningsdag echt één van mijn lievelingsdagen van het jaar.

Zelf verkopen of uren turen naar wat anderen hebben uitgestald op hun kleedje. Mij maakt het niet uit. Mensen kijken of op zoek naar die ene schat. Van Finn heb ik al een opdracht meegekregen. Ik moet op zoek naar een metaaldetector en een elektrische gitaar. Ik vermoed dat die gitaar niet gevonden wordt.

Mopperend sjouwt mijn lief alle spullen in de kar en ondertussen knip ik wat prijskaartjes. Weer een leuk ideetje welke op mijn to make lijst stond.

Benodigheden:
⁃ (oranje) karton
⁃ schaar
⁃ lineaal
⁃ marker
⁃ stempel
⁃ stempelkussen
⁃ verschillende sjablonen
⁃ touw
⁃ perforator

Werkwijze:
⁃ teken de labels met behulp van de sjablonen op een (oranje) papier of stempel de labels
⁃ knip de sjablonen uit
⁃ maak eventueel een gaatje met een perforator en knoop er een touwtje omheen
⁃ schrijf de prijs op het prijskaartje

Fijne Koningsdag,

MR

Advertentie

4 gedachtes over “Koningsmarkt prijskaartjes DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s