Yummy sunday: ontbijt

Vaderdag valt dit jaar de dag na het dorpsfeest, gelukkig heeft Finn inmiddels de leeftijd dat hij niet direct om zes uur al naast ons bed staat te springen. Ik kan dus relaxt opstaan en Papa mag zelfs nog langer blijven liggen want het ontbijt moet worden gemaakt en de cadeautjes worden last minute ingepakt.

Voor het ontbijt staat dit jaar een broodtaartje op het menu. Lekker simpel maar wel heel feestelijk. Je hoeft alleen maar een grote en kleine ring uit te drukken. Beleg is natuurlijk vrije keus. Deze Papa wilde graag rollade maar ik kan me zomaar voorstellen dat je een broodtaartje met bijvoorbeeld pindakaas maakt en deze extra versiert met plakjes banaan. 

Finn pakt de kaart en begint te schrijven, ik kijk naar hem en voel me supertrots. Het is niet perfect maar wat een sprongen heeft hij dit jaar gemaakt. Als we het feestmaal naar boven brengen kan Papa eindelijk de cadeautjes uitpakken.

Papa geeft Finn een compliment over de auto op de tekening.

“Die heeft juf gemaakt. Die van mij was niet zo duidelijk”

Wij zijn eventjes flabbergasted maar gelukkig schijnt het Finn niet te deren.

De rest van de dag genieten we van elkaars gezelschap en de zon. Zelfs Qyra komt nog even bij haar vader op bezoek. 

Happy Father’s day all!

MR

Advertentie

5 gedachtes over “Yummy sunday: ontbijt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s