Happy birthday!

Nog een van mijn guilty pleasures; Usher. Dan ook aan mij de eer om een lied uit te zoeken, omdat hij 14 oktober jarig was. Als ik door z’n nummers scroll wordt mijn hoofd gevuld met herinneringen. Dat is wat muziek kan doen. Een van mijn favoriete herinneringen uit mijn leven is gestoeld op bovenstaand nummer. Als ik dit nummer hoor, dan krijg ik een grijns van oor tot oor.

Usher, wij van mefrouw feliciteren je!

Liefs,

ER

Een gedachte over “Happy birthday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s