Uitdaging gezocht 

Mijn 40 dagen zonnegroet challenge heb ik al lang en breed in de pocket. Doe ik nog steeds elke dag een zonnegroet routine? Absoluut! Is het nu een gewoonte? Zeker weten! Ik heb het met plezier gedaan en het heeft een positieve uitwerking op mijn lichaam en geest. Ik ben blij dat ik het een kans gegeven heb. 

Ik kan mij vinden in het verhaal van Matt Cutts. En 30 dagen is te overzien toch? Nu ga ik op zoek naar een nieuwe challenge. Elke dag een nieuwe yogapose oefenen voor 30 dagen? 30 dagen lang afdouchen met koud water? Geen suiker voor 30 dagen? Elke dag chocolade eten? Wie heeft er een suggestie? 

ER

Advertentie

9 gedachtes over “Uitdaging gezocht 

 1. 30 dagen puur natuurlijke voeding eten en drinken en/of 30 dagen s’avond drie dingen opschrijven waar je die dag dankbaar voor was/bent (bent, het klinkt zo raar nu ik het tiep), eh…je eigen ideetjes vind ik ook leuk 😉

  Like

 2. Heeeerlijk zulke challenges. 30 dagen iets kleins doen voor een ander. Makes you & the other really happy! Van deur open houden tot onverwacht kado kan alle kanten op!
  Oh. Krijg spontaan zelf zin, ga ik doen in juni! 🙂

  Like

 3. Jeetje er zijn zoveel challenges die je kunt verzinnen of vinden met google alleen al, daar hoef ik niet aan bij te dragen denk ik zo, maar ik geef graag mee, elke dag 10 dingen waarvoor je dankbaar bent opschrijven en niet alleen dankbaarheid, maar ook het WAAROM je er dankbaar voor bent.. wat denk je, zou je dat kunnen 30 dagen lang?

  X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s