Wall of memories

  
Ik houd van foto’s. En dan met name zwart-wit foto’s. Ik vind het heerlijk om weg te dromen in een foto en in het verhaal achter de foto. Een foto zegt meer dan duizend woorden en dit is waar. Een foto geeft herinneringen weer, vertelt een verhaal, geeft sfeer, brengt een lach en soms ook een traan.

Ik heb het geweldige idee om een wall of memories te maken. Het enige wat ik nodig heb is een schaar, tape en zwart-wit foto’s. Tenminste dat denk ik…… Alle benodigdheden liggen op de bank en ik wil aan de slag. Na vijf minuten kijken ligt alles nog steeds op de bank. Hoe doen andere mensen dat toch? De deurbel gaat. Mijn moeder en Foka. Ze komen even een taartje eten voor mijn verjaardag, want ik ben vandaag jarig! Ik geef ze thee en taart, maar ik heb geen rust in mijn kont. Ze merken het direct. Ik begin over mijn foto’s en ze weten wat ik nodig heb. Niets rustig kletsen, niets rustig taart eten voor mijn verjaardag. Ze schieten me direct te hulp. Mama neemt Olivia, en Foka neemt de schaar en het tape. Ik pak een foto en wil die op de muur plakken. “Ehm…….” klinkt het uit Foka’s mond, ” misschien kun je beter…”  “Ja”, zegt mama “die foto is ook mooi om mee te beginnen”. Ik begrijp de hint en pak de andere foto. Een beetje inzicht is misschien ook wel handig. 


ER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s