Guilty pleasure: chocolade pepernoten

  

Niets vermoedend loop ik met mijn lief en Olivia door de Albert Heijn. Boodschappen doen is niet mijn favoriete klus, maar  een van de dingen in het leven die nu eenmaal gewoon moeten. Ik loop door de winkel, gooi wat gezonde producten in mijn kar. Gezond is tegenwoordig weer een must in mijn leven, aangezien ik mijzelf een doel heb gesteld. De wagen vult zich met zoete paprika’s, bananen, snoeptomaatjes, avocado’s, kipfilet, magere kwark en meer van dat soort producten. Ik kijk in mijn kar en voel me gelijk weer een stuk dichter bij mijn doel! 

Ineens staat de wereld stil. Ik hoor niemand, ik zie niemand. Mijn mond wordt droog en tegelijkertijd loopt het water me in de mond. Mijn hart voel ik kloppen, ik slik. Langzaamaan voel ik weer beweging komen in mijn lijf. Ik slik. De geluiden komen terug. Voorzichtig kijk ik om mij heen. Het lijkt alsof de wereld even verder is gegaan zonder mij, en dat niemand in de gaten heeft, dat iemand besloten heeft om de chocolade pepernoten doodleuk daar neer te zetten in de AH. En dat terwijl ik net weer bezig ben in mijn persoonlijke missie: fit, fierce and faboulous. Weten ze dan niet dat chocolade pepernoten, samen met paaseitjes en eigenlijk alle andere soorten chocolade tot een van mijn guilty pleasures behoort? En dat het feit dat ze nu al in de winkel liggen ervoor zorgt dat het behalen van mijn doel, nu een nog grotere uitdaging is? “I can and I will”, schiet het door mijn hoofd. 

Ik kan dit! Ik spreek met mezelf af, dat de chocolade pepernoten in mijn huis, niet welkom zijn voor 1 december. Het zou natuurlijk niet gastvrij zijn als ze helemaal niet welkom zouden zijn. Dus besluit ik ze een uitnodiging te versturen voor 1 december 2015. 

” Geachte G Pleasure alias C Pepernoot, Middels dit schrijven wil ik u uitnodigen voor een film bij mij thuis. Op 1 december bent u, met al u vrienden, van harte welkom. De film die we zullen draaien zal zijn Sint. Be there or be square! Met vriendelijke groeten, Eveline Rouw”.

ER

Advertenties

4 gedachtes over “Guilty pleasure: chocolade pepernoten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s