Terwijl Qyra en ik in de keuken staan om het Paasontbijt klaar te maken, trekt Finn de gordijnen open en roept verheugd;
“een slinger aan het kippenhok”.
Het is waar aan het kippenhok hangt een vrolijke slinger met allemaal leuke Paasfiguurtjes. Wat een leuke verrassing!
We laten de kipjes los en ja hoor, er ligt ook nog een heerlijk vers eitje voor ons klaar. Welke we natuurlijk verven in Finn zijn lievelingskleur voor op de Paastafel.
Als alles klaar is en op tafel staat ontdekt mijn lief tot zijn grote vreugde de granola, welke we speciaal voor hem gemaakt hebben.
Ingrediënten:
- 150 gram havermout
- 50 gram zonnebloempitten
- 75 gram pistachenoten
- 2 theelepels kaneel
- 2 eetlepels honing
- 1 mespuntje vanillepoeder
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 50 gram gedroogde goji bessen
- 75 gram witte (chocolade
Werkwijze:
- verwarm de oven voor op 180 graden
- doe havermout, zonnebloempitten, pistachenoten, kaneel, vanillepoeder, honing en zonnebloemolie in een kom en roer door elkaar
- verdeel het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat
- rooster de granola in ongeveer 15-20 minuten en schep halverwege om
- hak ondertussen de witte chocolade
- laat de granola helemaal afkoelen
- roer de chocolade en de goji bessen erdoor
Yummy!
Happy Easter,
MR
Smakelijke groet,
LikeGeliked door 1 persoon
Fijne Paasdagen Rob!
LikeLike