Top drie: healthy breakfast

  
’s Ochtends heel vroeg in de ochtend, ik loop naar de koelkast om mijn ontbijt te pakken. Olivia loopt achter mij aan, nieuwsgierig naar het ontbijt. De avond van te voren kan ik me al verheugen op mijn ontbijt. Ik vind het heerlijk om mijn dag goed te beginnen en voor mij houdt dit een goed ontbijt in. De mensen die roepen: ” ik krijg ’s ochtends niets weg!”, die snap ik gewoonweg niet. Ik houd van eten, de hele dag door en dat begint al in de ochtend. Het feit dat ik zo dol ben op eten is ook direct mijn valkuil. Maar goed daar zal ik maar niet over beginnen, want dat is genoeg voer voor een stuk of zes blogs.

My healthy top drie breakfast:

1.  Fast Blueberry Banana kwark: kwark met blueberries en banana! Love it! Easypeasy en snel. Vooral als ik moet werken is dit mijn favoriet. Ik neem vaak een halve banaan. Anders is het heel veel fruit en heb ik op de rest van de dag geen fruit meer. Indien er behoefte is voeg ik een heel klein beetje honing toe.

2. A slice of Banapple Bread: oh, dit is echt een feestje in de vroege ochtend! Recept banapple bread

3. Loud but Smooth: Een smoothie van kwark, banaan en een kiwi gold! Een kabaal voor de ochtend oren, maar dit is ht mij meer dan waard! Dit is tevens een van de weinige ontbijtjes waar ik mijn lief blij mee maak. Een scheutje honing voor de zoetekauw is lekker.

Als ik mijn ontbijtjes beoordeel dan merk ik dat ik in de ochtend fruitig ben, en dat ik graag Engels spreek. Iedere gek z’n gebrek denk ik dan maar!

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Top drie: healthy breakfast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s